Sözcü TV Ana Haber Konuğu Fikriye Aslan 22 Temmuz 2024 | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, 22 Temmuz Pazartesi akşamı saat 19:30 'da Sözcü TV Ana Haber konuğuydu. 
Son Seans | Fikriye Aslan | Ali Çağatay 14.6.2024 - Ekotürk TV | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, 14 Haziran Cuma akşamı saat 18:00 'de Ekotürk TV’de canlı yayındaydı.
Fatura Öderken Dolandırılmayın! | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Bu tür olaylara karşı dikkatli olunması konusunda uyaran Hile Denetim Uzmanı Fikriye Aslan, "Bütün fatura ödeme merkezlerini zan altında bırakmamak gerekiyor. Fatura ödeme merkezleri de zor izinlerle alınıyor ve denetimi yapılıyor. Fatura ödeme noktalarında yaptığımız ödemenin nakit mi, kredi kartı mı, kart ise bizim kartımız mı olduğunu kontrol etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
EKOTÜRK TV’de Canlı Yayın - Fikriye Aslan | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, 14 Haziran Cuma akşamı saat 18:00 itibarıyla Ekotürk TV’de canlı yayında olacaktır.
Uzaktan Çalışan Personel, İşlerini 1 Yıl Başkasına Yaptırmış | Fikriye Aslan | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Mali Müşavir ve Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan Haberler.com stüdyosunda sunucu Melis Yaşar’ın konuğu oldu.
EKOTÜRK TV’de Canlı Yayın - Fikriye Aslan | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, 28 Mayıs Salı akşamı saat 18:30 itibarıyla Ekotürk TV’de canlı yayında olacaktır.
Şirketler Hilelere Karşı İç Denetimi Önem Vermeli - NTV | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, NTV Haber’de, şirketlerin hilelere karşı alması gereken önlemlere dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
EKOTÜRK TV’de Mal Sahibi - Kiracı Anlaşmazlıkları | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye ASLAN, EKOTÜRK TV’de mal sahibi-kiracı anlaşmazlıkları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Ev Sahibi ve Kiracı Arasında ”Ek Protokol” Krizi | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye ASLAN, ATV Ana Haber’de, kira beyannamesi dolandırıcılığına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
IBAN Suistimaline Dikkat - Kanal D | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Pusula Danışmanlık Kurucusu l Hile Denetimi Uzmanı Fikriye ASLAN, Kanal D Ana Haber?e, son dönemde çok konuşulan IBAN suistimali ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 İnternette Güvenli Alışveriş Yöntemleri / Türkiye’de İş Dünyası | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Yasal altyapının yetersizliği, ödeme sistemlerindeki boşluklar, kullanıcıların teknoloji konusundaki yetersiz bilgisi ve yapılan reklamlarda kullanılan aşırı çekici dil e-ticareti bir keyif ve fırsat kadar risk alanı haline getirdi. Adli Muhasebe ve Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan söz konusu riskleri anlatırken, internet alışverişlerinin güvenli yönlerini açıkladı. Adli Muhasebe ve Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan Adli Muhasebe ve Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, e-dolandırıcılığa karşı alınması gereken önlemleri anlatırken e-ticaretin püf noktalarını açıkladı. E-ticaret suçlarının iki yönü olduğunu söyleyen Fikriye Aslan; “Birinci yön teknolojiden kaynaklanıyor. Kullanıcılar kötü niyetli yazılımcıların kurbanı olabiliyor. Bir elektronik pazar yerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcının teknoloji bilgisine sahip olması beklenmemeli. Burada tüketiciyi koruyacak teknolojik araçlar ve yasal altyapı kamu otoritesi tarafından sağlanmalı” dedi. “HER Wİ-Fİ AĞI KULLANILMAMALI” E-ticaret suçlarının teknolojik kısmında da kullanıcının artık kesin olarak öğrenmesi gereken birkaç unsuru olduğunu belirten Aslan şöyle devam etti; “Bunlardan belki de birincisi alışveriş yaptığının sitenin kolon (kopya) bir site olmadığından emin olmak. Bunun için sitenin adresinin https:// ile başlaması gerekiyor. Bu ibare sitenin SSL sertifikasına sahip olduğunu ve verilerin şifreli olarak aktarıldığını gösteriyor. İkinci çok önemli konu ise güvenliğinden emin olmadığınız yerlerdeki Wi-Fi hatlarının kullanılmaması. Açık şifrelerle bağlanılan bu hatlar üzerinden kolayca bilgi transferi yapılarak kötü niyetli uygulamalar cihazlarınıza yüklenebiliyor ya da bazı özel bilgileriniz kopyalanabiliyor. wi-fi yayını yapan her kurumun bu yayından kaynaklanan sorumluluğu da alacak biçimde yasal düzenleme yapılması gerekiyor.” kaynak: turkiyedeisdunyasi.com
Bilançolara Makyaj Hilesi Yapılıyor! Analiz Gazetesi | Pusula Adli Muhasebe Uzmanlığı
Döviz kurlarında yaşanan ani hareketlerin ve enflasyona bağlı maliyet artışlarının şirketlerde finansal suistimallere zemin hazırladığına dikkat çeken Adli Muhasebe ve Hile Denetimi Uzmanı Fikriye Aslan, bankadan kredi çekmek için "Bilançolarda makyaj" hilesinde artış gözlediklerini söylüyor. Aslan Uzaktan çalışma modelinin denetimi güçleştirdiğini belirtiyor.
E-Posta bültenimize kayıt olmak ister misiniz?

E-Bültenimize kayıt olun, duyurulardan ve makalelerden önce siz haberdar olun.

Copyright © 2024. Pusula Danışmanlık ve Adli Muhasebe Uzmanlığı
Alaturka Dijital